Cum sa faci acasa?

Utilizarea de produse cosmetice datează din civilizației clasice, dar chiar și astăzi, multe femei au probleme, pentru a pune make-up. Care sunt cele mai bune trucuri?

11Egiptenii au fost primii, machiaj, după cum se poate observa din morminte de epoca. Cleopatra a folosit un ruj Rosu, care a devenit de кармином de Gândaci. După ce, grecii și romanii, au imitat, pictura fețele lor cu pulbere și minerale, pietre, pământ. În evul mediu, această tendință estetică a căzut în desuetudine și a fost mai nobil și mai ușor de văzut, de a fi, persoana palid. La începutul secolului al XX-lea și până în ziua de azi, de machiaj s-a întors în modă. David Molina, make-up artist și director DM, și Laura Вилория, consultant de frumusete Mary Kay, explică cele mai bune sfaturi pentru a arata ca un machiaj bun.

Care este rolul de baza pentru make-up?

Pentru a alinia tonul pielii și de a acoperi neajunsurile. Toate mat sunt indicate pentru ten mixt-gras și finisaj luminos pentru ten normal, uscat.

Cum se aplică?

Aveți nevoie pentru a pune o cantitate mică de produs în palmă. Apoi, utilizați o perie pentru a aplica mici retușuri pe fata, incepand de la centru și de la margini.

Ce fond de ten ar trebui să aleagă, în funcție de piele?

Ar trebui să fie cel mai similar cu culoarea tenului. Cel mai bun mod de a găsi nuanta perfecta cu un test: pentru aceasta ar trebui să facă o bandă cu baza pentru machiaj, care aveți nevoie pentru a încerca-de la obraz la obraz. Dacă ea dispare, ați găsit perfect tonul. În caz de dubiu, decántate pe nuanta mai deschisa, dar ar trebui să aibă în vedere faptul că cheia pentru machiaj, fără defecte-este penaj.

Ce fel de baze recomandă de a cumpăra și de ce?

Unul care se potrivește textura nevoile și gusturile fiecărei persoane (mousse, fluid, pe baza de silicon…) și, cel mai important, că hidrate de piele, ceea ce este mai important, pentru a make-up în timp.

Cum să utilizați corector de cercurile intunecate de sub ochi?

Este utilizat în piese de persoanele care au nevoie de iluminat suplimentar. Se aplica cu degetele sau cu esponjita, cu mici retușuri, pe bază de machiaj. De preferință, are o textură lichidă, deoarece contribuie la implementarea acestora.

Un corector de a alege?

Pentru a elimina pete de vârstă și masca acnee, ar trebui să utilizați un corector, un ton de piele. Pentru cercurile intunecate de sub ochi, aplicați-l pe zona intunecata si chiar lacrimi. Dacă acestea sunt foarte profunde, de a folosi un ton mai deschis propria piele. Corector galben este folosit doar pentru a acoperi roseata pe pielea curată.

Cum se aplică un creion pentru ochi?

Desenează o linie fără file (mai mult sau mai puțin) de la grosimea dorita (de gros sau subțire, cu un creion (mai specific) sau umbre (mai mult blur).

Ce fel de masca pentru ochi este recomandat să utilizați?

În mod ideal, este de a alege un rimel pentru ca rezultatul final doriți să obțineți: nu, ce oferă definiția, domeniul de aplicare, rezistente la apă și chiar și ceea ce a prelungi genele.

Ce cel mai bun app?

Riesa mai întâi genele, strângând cu moliciune de 10 secunde. Se aplică mai întâi pe vârful și încă din baza de zig-zag și în sus.

Ce fard de ochi sunt cele mai adecvate?

Umbra minerale, contin antioxidanti. Tonuri neutre se aplică toate ochii, și lacrimi, și servesc drept bază pentru instalarea de alte culori. Toate oscurosse folosesc pentru a sublinia și de a conferi adâncime: se aplică în falduri, de ochi și de-a lungul liniei genelor, sunt perfecte, de asemenea, pentru a crea un efect de Smokey. Luminoase, ideale pentru iluminat lacrimă și a sprâncenelor. Și, de cele mai strălucitoare culori, se aplică pe pleoapa și de a face modificări în imaginea instantaneu.

Cum recomandă make-up buze?

În primul rând, perfilaría creion de buze, deoarece acest lucru previne glossse închideți buzele. De asemenea, make-up colțuri, prin blur la centrul buzelor, pentru a nu crea un contrast de culoare, în cazul în care tonul de creion și ruj nu este unul și același. După ce, ruj, ce vrei, să-l aplice în centrul buzelor, prin amestecarea cu un stilou. Și, în cele din urmă, luciu de buze -care poate fi de aceeași culoare ca și dungi sau transparent-se aplică în centrul buzelor, pentru a crea un efect optic de grosime.

12

Ce zone trebuie să se sublinieze fata si cum se face?

În zonele în care, de obicei, de remarcat sunt buzele și ochii. Dacă avem ochii mici și buzele cărnoase, potenciaremos buze, așa cum desviaremos atenție și pe ele, și vice-versa.

Cum se atribuie praf de machiaj?

Întotdeauna se aplica cu pensula, deoarece cu pensulă care tocmai ați dezarhivat și machiajul nu pare atât de natural. Trebuie să puneți după baza de machiaj. Întotdeauna în funcție de lumina pe care el și de timp: dacă această dimineață, lumină naturală, în nuanțe de cum pielea; dacă este seară și lumina artificială, unul sau două tonuri mai inchisa a pielii, astfel ca ea nu va fi atât de evidentă.

Notați câteva trucuri necesare pentru make-up, că noi, de obicei, nu avea în minte.

Aplica o crema hidratanta, la bază, pentru că majoritatea oamenilor nu hidrateaza pielea înainte de machiaj. Alege o bază bună, corespunzătoare nevoilor noastre. Și de a ști, de a folosi corect un creion de buze.

Recomandări, ceea ce face clienții lor, pentru maquillen în funcție de ten, piele, par…

Este important ca în timpul de make-up sau de a folosi același ton de piele sau pe un ton mai scăzut, pentru a da mai multa stralucire, care nu este potrivit pentru o ieșire seara, pentru că va face în așa fel încât pielea va arata mai palid, și se va părea că sunteți bolnav.