5 sfaturi de machiaj pentru a obține un frumos creion pentru ochi cu aripi cu gluga pentru ochi

Salut … Eu, Cristina Klein este de gând să prezinte, astăzi, la o adâncime de tutorial, pentru a aplica un contur de ochi cu aripi de ochi masti. Da, acest lucru este absolut adevărat, pentru că este foarte important pentru unii, pentru a ști cum să se aplice dermatograf cu aripi pentru ochi cu glugă. Am lucrat atât de greu pentru a pregăti acest tutorial după o mulțime de a experimenta. Așa că, crede-mă, acest lucru va fi la fel de eficient pentru tine toate femeile de acolo, care au ochi gluga si cauta tutoriale de machiaj pentru ochi cu glugă.

9Există mai multe celebrități care s-au născut cu ochii, cu gluga. Și, nu este o tragedie, dacă te-ai născut cu ochii în капюшонах și nu ești o celebritate. Acest lucru este adevărat că veți прикладываете toate eforturile pentru a pune make-up ochi, care nu face într-adevăr părea somnoros.

Când vine vorba de aplicarea machiajului pentru ochi cu glugă, cel mai important lucru-creion contur pentru ochi. Da, pentru a arata mai atractiv, chiar și după ce ochii gluga, este important să se aplice dermatograf cu aripi corect.

Ei bine, nu vă faceți griji, dacă aveți o idee bună de a pune un creion pentru ochi înaripat. Asta pentru că, astăzi vă voi arăta cum să se aplice dermatograf cu aripi de ochi masti. Dar înainte de asta, haideți să clarificăm că ceea ce ochii капюшонах, și cum să recunoască un astfel de ochi.

CUM SĂ RECUNOASCĂ OCHII CU GLUGĂ?

Există unii oameni care nu pot să recunoască, dacă ochiul капюшонах sau nu. Unii oameni cred că ochii gluga cumva, se pare, pleoapele încep să urmeze sfaturi de machiaj pentru pleoape, ceea ce este greșit.

Ei bine, pentru a realiza un astfel de lucru, vă puteți uita în oglindă și a vedea dacă vă pleoapele aproape acoperite de piele. Dacă pleoapele par invizibile, atunci când chiar și după deschiderea ochilor și falduri, acestea nu sunt vizibile. În plus, există un exces de pliere a pielii, și nu puteți vedea în întregime în formă de ochi. Dacă toate aceste lucruri sunt respectate, atunci, cu siguranță, aveți ochii glugă.

Dar asta nu înseamnă că ești urât, dacă aveți acest lucru. Ei bine, poți scăpa de ochii în капюшонах cu ajutorul aplicației câteva sfaturi de machiaj. Acum îl puteți găsi tutoriale pentru a aplica dermatograf cu aripi pentru ochi gluga.

TUTORIALE DE MACHIAJ, PENTRU A ALIMENTA CU ARIPI CONTUR PENTRU OJOSPARA GLUGA OCHII

Imediat se înțelege că aveți ochii glugă, puteți aplica aceste lecții de machiaj pentru ochi, pentru a aplica un contur de ochi cu aripi de ochi masti. Prin urmare, să se uite la ei, pas cu pas, și să le aplice corect, ce te face sa arati mai atractiv, frumos și dă să arate încredere.

SFAT 1: UTILIZAȚI OCULTADOR

În primul Sfat, pentru început, puteți pregăti ochii. Puteți utiliza corector in jurul ochilor, zona sprâncenelor, astfel încât să puteți obține o bază perfectă. Încercați să configurați dumneavoastră de bază în pulbere, praf, libere sau orice praf pentru sugari.

SFAT 2: „UTILIZAREA SIMȚIT UN SFAT” LINER

Dacă sunteți un începător, este mai bine să utilizați plăcuțele cu vârful din fetru în loc de a folosi garnitura de lichid. Acest lucru se datorează faptului că vine practic și foarte ușor de a încerca acest lucru. În figura de mai jos se poate vedea că fata este cu ajutorul unui eyeliner lichid. Acest contur de ochi pentru vârful cel mai bun sens al cuvântului și care au fost utilizate până în prezent.

Una dintre cele mai bune lucruri despre vârful din fetru este că acestea sunt foarte potrivite pentru a face o linie mai subtire, probabil, se află în apropiere de gene. Dă ochi cu privirea intensă, rapid. Aveți nevoie pentru a alinia ochii lor ca o dată în apropiere de linia de” colțul interior al ochiului.

SFAT 3: PENTRU A FACE O LINIE CU ARIPI SUBȚIRI FILE

După ce, cu linia superioara a genelor, se poate face liniile fine cu aripi, apoi le rezolvați împreună. În funcție de alegerea dumneavoastră, puteți îngroșa de acoperire a acestuia, precum și, de asemenea, face prea gros. Dacă nu faceți acest lucru, atunci ochii tai vor fi mai puțin decât real ochi.

SFAT 4: RIDICAȚI SPRÂNCENELE

O varietate de sfaturi de make-up ochi pentru ochi, cu gluga există, dar pentru a face potrivite, puteți face ochii sa arate mai Tac doar să vă dau un Lift pe sprancene. În plus, este necesar pentru a forma sprâncenelor în mod regulat, în formă de arc și ar trebui să fie alocate cu ajutorul unui marker.

SFAT 5: UTILIZAREA SHADER PENTRU OCHI MARO INCHIS PE SPRÂNCENE

Există mai multe persoane acolo, care pur și simplu iubesc sprâncene celebrități. Puteți, de asemenea, încercați să fie ca ei, trebuie doar să se aplice fard maro inchis sau kit înainte, pentru a putea obține îndrăzneț, magnific și crud set pentru sprancene. În plus, puteți curling genele tale și se aplică două straturi de rimel pentru a genelor.

10

5 SFATURI VITALE, CARE TREBUIE RESPECTATE, DACĂ AVEȚI OCHII CU GLUGA

  • Nu uitați să curl genele si aplica mascara de buna calitate, pentru a putea să le dea ceva de texturi. Aceasta deschide imediat ochii și, se pare, frumos și chiar mai mult.
  • Dacă sunteți cel care este complet obsedat de make-up ochi și nimic nu se poate face „la ochi”, cu glugă, atunci nu vă faceți griji. Dacă doriți să usoara atingere de umbra pleoapelor, există doar, că, prin utilizarea lor, deasupra liniei superioare a genelor, și apoi se aplică protector pentru ochi, care este potrivit pentru ochii dumneavoastră.
  • Puteți face ochii să arate mai mult, dacă creează ori minciună. Pentru a face acest lucru, puteți aplica fard maro mat moale deasupra pleoapelor, pentru a da un aspect mai definit.
  • Nu uitați, aplica un creion de ochi, doar un pic sau orbitor în linia de plutire. Dacă veți face, ochii tai vor arata mai proaspete și nu dormim.
  • Atunci când doriți să arate sexy lor de pleoape droopy cu glugă, atunci puteți aplica dermatograf pe linia de jos a tab-pata, el un pic în umbra de ochi negru mat sau maro.

Iată câteva sfaturi de bonus, care se poate aplica, dacă aveți ochii glugă. În afară de aceasta, dacă aveți pe pleoape, cu glugă, și veți envejeces, atunci puteți încerca unele indicii antienvejecedoras subrutina de ochi, care pot face sa arati mai tanara tot timpul.

CONCLUZIE:

Așa cum am menționat deja, că am făcut foarte mult în pregătirea acestor sfaturi, pentru ca ochii glugă. Sper că ei se vor bucura de aceste acțiuni, pentru a aplica un contur de ochi cu aripi de ochi masti. În afară de acestea, există unele alte sfaturi de machiaj pentru ochi pentru ochi, scorojite.

Dacă aveți orice sugestii, puteți scrie în secțiunea următoare, sau dacă doriți să întrebați orice întrebări legate de sfaturi de machiaj pentru ochi, puteți pune orice întrebare aici, fără nici o hassle. În curând voi reveni cu un nou blog, care trebuie să fie conectat cu ochii.